Velkommen hos Det Frivillige Netværk!

Internettet er blevet så stort at det ofte kan være svært at finde præcis det man søger efter. Man kan bruge de organiske søgemaskiner, men da disse ofte kan være manipuleret på den ene eller anden måde, eller være fyldt med reklamer – har vi besluttet os for at lave et netværk af hjemmesider, som gør det hurtigt og nemt at finde det man søger efter på internettet.

Hvem er vi?

Vi er en gruppe af frivillige personer som til dagligt har vores gang på internettet, og flere af os arbejder ligeledes med online markedsføring. Det gør at vi har et stort kendskab til de danske hjemmesider indenfor forskellige nicher. Ved at så mange frivillige har valgt at være med i vores netværk, har vi mulighed for at samle de bedste henvisninger til dig som besøgende.

Vi stiller krav til hjemmesiderne

Kvaliteten på hjemmesider kan svinge meget, og det kan være svært at skille skidt fra papir. Derfor stiller vi også store krav til de hjemmesider vi henviser til, så de kan give give noget ekstra ordinært til vores besøgende. Det kan være i form af god information, service, produkter eller andet. Det er frivillige personer i vores netværk som vurderer om en hjemmeside er god nok til at blive listet på siden.

Kan du få din hjemmeside listet?

Vi optager som udgangspunkt ikke hjemmesider udenfor netværket, men hvis du mener din side vil give værdi for brugere af Det Frivillige Netværk – så er du velkommen til at kontakte os, og vi vil vurdere om din hjemmeside bør listes på siden.

Support

Har du nogen spørgsmål til vores henvisninger, eller har du kritik/ros eller andet på hjertet – så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi håber du vil få glæde og gavn af de henvisninger du finder hos os.

God fornøjelse!

// Det Frivillige Netværk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *