Fra tid til anden får vi henvendelser fra frivillige organisationer og andre, som mangler inspiration til nye aktiviteter møntet på deres forskellige målgrupper. Da diversiteten selvsagt er stor, forsøger vi altid at finde emner, der rammer bredt. Derfor har vi i dag valgt at sætte fokus på lygter til rav.

Måske er dette fænomen ukendt for dig, men for garvede ravjægere er det et yderst effektivt redskab, som anvendes til ravfund. Selv nybegyndere kan anvende lygter til rav i deres søgen efter rav. Derfor synes vi, at emnet rummer ganske gode muligheder for ny inspiration og samtidig giver det jer ikke mindst brugbar viden om et ældgammelt emne, som bare ligger og venter på at blive belyst. Så det er bare med at kaste jer ud i den nedenstående tekst, og blive klogere på lygter til ravs ABC.

Ravfund er kilde til sjov fællesaktivitet for alle aldre

Fællesskaber er noget, vi alle hylder til hver en tid, og ravjagt er også en fællesaktivitet, som både er for børn og voksne i alle aldre. Det fantastiske ved selv de mindste ravfund.dk er, at de åbner op for masser af gode historier, som du kan dele med, hvem du vil – og det selv uden brug af lygter til rav eller anden isenkram.

Men til selve ravjagten er det altså en god ide at investere i lygter til rav, for de bidrager til at gøre dine ravfund bedre og større. Hos ravfund.dk finder du de allerbedste lygter til rav på markedet, og dyre er de bestemt ikke. Ravfund.dk forhandler også diverse tilbehør, så som batterier og opladere, så du ikke går ned på strøm eller lignende.

Lygter til rav adskiller sig fra almindelige lygter ved, at de benytter UV-lys med LED-pære. På den måde er det nemmere at lyse ravklumperne op, når de ligger i vandkanten og skvulper rundt blandt småsten og tang. Desuden findes lygter til rav i forskellige varianter, så der er en til hvert et formål – uanset, om du leder efter ravfund ved de danske kyster eller ved Australiens østkyst.

Køb lygter til rav, før du tager ud

Det er så ærgerligt at stå uden lygter til rav, når man nu endelig får tilbudt en tur på ravjagt med familie og venner eller måske i ældregruppen. Derfor bør du altid være beredt, og anskaffe dig lygter til rav før din nabo. Det betaler sig – både nu og i længden, og det bringer dig meget større ravfund på sigt.


Med lygter til rav når dit netværk længere ud